Лице от ромски произход убило с каменна плоча жената насред София (Кошмарен разказ на очевидец)

https://crimes.bg/analizi/lice-ot-romski-proizhod-ubilo-s-kamenna-plocha-zhenata-nasred-sofiya-koshmaren-razkaz-na-ochevidec/41547 Crimes.bg
Лице от ромски произход убило с каменна плоча жената насред София (Кошмарен разказ на очевидец)

Жена е била убита жестоко при нападение в парк в столичния квартал „Бояна“. Както БЛИЦ писа около 15:20 ч. днес тя е била ударена с каменна плоча по главата от мъж, докато седяла на пейка.

В 15:20 часа е получен сигнала в Спешна помощ от свидетел на убийството. Той е обяснил, че лице от ромски произход убива с огромен камък по главата жена на пейката в парка. Това съобщиха от Столичната Спешна помощ, цитирани от "Дарик". По същото време е получен сигнал и в полицията за намерена жена в безпомощно състояние в района на Бояна. На място незабавно са изпратени екипи на полиция и Бърза помощ. Констатирана е смъртта на жената.Според първоначалните данни от огледа, жертвата е ударена с каменна плоча по главата. Жената е на видима възраст - 60, 65 години, уточниха от Спешна помощ. Чантата на жертвата е била захвърлена близо до пейката, на която е извършено убийството. Столични криминалисти работят по изясняване на всички факти и обстоятелства около случилото се.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.