Кой ще плати сметката на Киро и Лена за скъпия хотел и вечерята им снощи в Солун? (СНИМКА)

https://crimes.bg/analizi/koy-shte-plati-smetkata-na-kiro-i-lena-za-skapiya-hotel-i-vecheryata-im-snoshti-v-solun-snimka/28519 Crimes.bg
Кой ще плати сметката на Киро и Лена за скъпия хотел и вечерята им снощи в Солун? (СНИМКА)

След това изкарали нощта заедно Влюбените гълъбчета Кирил Петков и Лена Бориславова за пореден път успяха да взривят обществото с безочието си. Появиха се нови снимки с двамата, за които се твърди, че са от снощи – 10 юни. Те са направени в скъп хотел в Солун. Както сами се досещате тези фотоси предизвикаха истински взрив в мрежата. Фотосите са заснети снощи между 21.30 ч. и 22 ч. Двамата са били гости на петзвездния хотел „Хаят“ в Солун, който е разположен на околовръстния път за летището. На кадрите се вижда как вечерят неформално. Компания им прави неизвестен мъж. От направен запис става ясно, че те си говорят за самолетите F-16. Очевидци разкриват, че по-късно Кирил Петков и Лена Бориславова си оттеглят от вечерята и изкарват заедно цялата нощ. Тази сутрин в 10.30 ч. правителственият самолет се е приземил в София, както сами се досещате – от Солун. За двамата дори е било осигурено и полицейско трасе. Снощи Киро и Лена са вдигнали правителствения самолет, за да отлетят за Солун, където премиерът взе участие в срещата на върха, провела се в гръцкия град. Срещата бе посветена на процеса на сътрудничество в Югоизточна Европа и премина под домакинството на премиера на южната ни съседка Мицотакис. Българският външен министър Теодора Ганчовска също е взела участие във форума. Източник: pik.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.