Кирил Добрев унизи отцепниците от БСП!

https://crimes.bg/analizi/kiril-dobrev-unizi-otcepnicite-ot-bsp/40432 Crimes.bg
Кирил Добрев унизи отцепниците от БСП!

Кирил Добрев взе отношение по създаването на партия на отцепниците от БСП!

„Българска прогресивна линия“ се казва партията на отцепниците от БСП. Това обяви техният лидер Красимир Янков.

Депутатът Кирил Добрев, който през есента премери сили с Корнелия Нинова за лидерското място в БСП, изрази своето мнение относно партията БПЛ.

„Разбирам, че вчера „новината“ е била как бивши другари са създали нова партия. Всеки има право да участва в клуб по интереси, туристическо дружество или НПО. Принадлежността или членството към партията е нещо много по-дълбоко и стойностно. Казвал съм го и преди, казвам го и днес – ако искаш да промениш една 130-годишна партия като БСП, не можеш да очакваш да се случи за ден, два или година. Процесът е много труден, коства много усилия и задължително може да стане само отвътре. След като веднъж си избрал друг политически път, нямаш вече възможност да се занимаваш с нас – гледай си прогресивната линия и ни остави ние да борим консервативния социализъм.“ – написа Кирил Добрев в социалната мрежа.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.