Кирил Добрев посети Павликени по случай празника му!

https://crimes.bg/analizi/kiril-dobrev-poseti-pavlikeni-po-sluchay-praznika-mu/41447 Crimes.bg
Кирил Добрев посети Павликени по случай празника му!

Кирил Добрев в Павликени!

„Неслучайно преди време кметът на Павликени Емануил Манолов беше избран в президиума на Мрежата на асоциациите на местните власти от Югоизточна Европа. За всичките години, откакто е градоначалник Емо, много проблеми са му минали през главата, някои веднага са разрешавани, за други трябва време, но местните знаят – щом се е заел с това кметът, значи ще стане. Огромно уважение и към председателя на местния парламент Христо Кавалски / Hristo Kavalski, който доказва всеки ден, че с упорита работа, диалогичност и търпение, може да се управлява успешно Общинския съвет.

Честит празник на жителите на Павликени! Пожелавам им здраве и да продължават да градят, заедно със своето общинско ръководство, един европейски и модерен град. Сигурен съм, че Весела Лечева, вече и като почетен гражданин на Павликени, ще продължи да оказва същата подкрепа, както и досега! 

Честит празник!“ – написа Кирил Добрев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.