Кирил Добрев изригна заради позорното обиждане на Радев в ефира на БСП!

https://crimes.bg/analizi/kiril-dobrev-izrigna-zaradi-pozornoto-obizhdane-na-radev-v-efira-na-bsp/43563 Crimes.bg
Кирил Добрев изригна заради позорното обиждане на Радев в ефира на БСП!

Кирил Добрев е бесен, че помляха президента точно в ефира на БСП!

 

Партийният член на БСП Кирил Добрев се възмути жестоко от обидите на тв водещия Стоил Рошкев по адрес на Румен Радев.

В предаването си „Думата е ваша“ по телевизия БСТВ Рошкев обиди жестоко президента, като го нарече „индианец“ и „дивак“, който е „олекнал много“. Причината беше, че ген. Радев честити годинишнината ни от членството ни в ООН на английски език, а не на български.


Кирил Добрев обаче е бесен от случилото се и не скри възмущението си. Ето какво написа в социалната мрежа:

„Надявам се, че това „включване“ от страна на водещия е негова лична преценка и мнение и не представлява позиция на #БСТВ. Казвам всичко това, защото телевизията е собственост на #БСП и се издържа с партийната субсидия. За съжаление подобно мнение и епитети, използвани по адрес на държавния глава са меко казани нелепи, още повече БСП издигна Румен Радев и през целия си мандат до момента нито за миг не изневери на поетите към обществото ангажименти. Да използваш подобни епитети спрямо президента на Република #България и то в ефир, в който си благодарение на членския внос на стотици хиляди социалисти, е разочароващо, защото всеки един от тях е гласувал за Румен Радев с душа и сърце. Сигурен съм, че това ще нанесе сериозни щети върху имиджа на партията, което е напълно излишно в тези предизборни месеци. Моля, ръководството на #БСП, Фондация “Дума” да намерят подход да реагират по начин, по който да стане ясно, че не са безразлични към подобни случки.“

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.