Кирил Добрев иска референдум в БСП с два въпроса!

https://crimes.bg/analizi/kiril-dobrev-iska-referendum-v-bsp-s-dva-vaprosa/40669 Crimes.bg
Кирил Добрев иска референдум в БСП с два въпроса!

Кирил Добрев винаги залага на колектива!

„Винаги съм бил привърженик на вътрешнопартийното допитване до членовете на #БСП по особено важни въпроси. Такъв е и въпросът – с кого да управляваме.


По време на кампанията за председател на БСП, имаше такъв въпрос, отправен към мен от Младежкото обединение на София област. Още тогава (30 август) казах, че ако спечелим изборите, ще трябва да направим допитване до членовете с кого искат да управляваме България. Тогава уточних, че за да си добър в коалициите, трябва да имаш две качества – да уважаваш партньора си, но и да имаш характер да отстояваш своите принципи.

Ако трябва да доразвия тезата си днес, бих добавил – за да ни се доверят хората, е необходимо да дадем гаранция пред обществото, че ще съставим стабилно управление, със стабилни политически партньори и това управление да бъде гарантирано от президента Румен Радев.


Един вътрешнопартиен референдум с двата най-важни въпроса би бил изключително полезен и мобилизиращ за нашите членове и симпатизанти – въпросите с кого да управляваме и подкрепяме ли за втори мандат президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова. Това би дало и увереност на ръководството на партията, че се движи в тази посока, която искат редовите й членове.“


Източник: Фейсбук

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.