Кирил Добрев е много зает, но за децата си винаги има време!

https://crimes.bg/analizi/kiril-dobrev-e-mnogo-zaet-no-za-decata-si-vinagi-ima-vreme/40116 Crimes.bg
Кирил Добрев е много зает, но за децата си винаги има време!

Кирил Добрев се старае да бъде винаги до децата си, независимо че е постоянно на работа!

Депутатът Кирил Добрев от 20 години е в политиката, но личният му свят за него е над всичко, за разлика от доста други негови колеги. Добрев има сплотено семейство и е баща на две деца.

Това, което гордият татко се опитва да прави, откакто е станал баща, е да обръща внимание на децата си, въпреки че е много зает с работа по цял ден. Самият той е чувствал липсата на баща си у дома, когато е бил малък. Николай Добрев беше ангажиран политик и не му оставаше достатъчно време за семейната идилия.


При сина му обаче нещата стоят по по-различен начин. Той винаги се е опитвал да компенсира, че отсъства понякога и отделя време на своите деца.Наследникът Николай завърши бизнес колеж в Лондон. Дъщеря му Ема пък е пълна отличничка в американското училище в София.

За Кирил Добрев е изключително важно децата му да придобият добро образование, но той не иска те да се устроят в чужбина, а има желанието да ги види с добра кариера в България.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.