Изверг уби едногодишно дете

https://crimes.bg/analizi/izverg-ubi-ednogodishno-dete/42343 Crimes.bg
Изверг уби едногодишно дете

 

Млатил го и с чук по главата

Изверг в нетрезво състояние се разправи брутално с момченце на година и половина.

 

Трагедията се е разиграла близо до Калининград.

39-годишна местна жена отишла на гости на 50-годишния Александър Грачев, заедно с малкия си син.

Приятелите обърнали по някоя и друга чашка и не след дълго жената заспала. Останало без вниманието на майката, бебето започнало да капризничи и се разревало.Тогава ядосаният Александър нанесъл многократни удари по главата на детето.

Той го удрял в стъпалата на стълбището на входа. Сякаш това не стигало, ами накрая го млатил и с чук. След като осъзнал, че е убил детето, той скрил тялото му на тавана, закривайки го с облегалката на дивана.

Когато жената се събудила и не видяла сина си и започнала да го търси. Нейният познат също се преструвал, че участва активно в издирването му. След като не го открили, притеснената майка се обърнала за помощ към органите на реда.

Те незабавно открили тялото на жертвата и задържали заподозрения.Сега разследващите работят с мъжа. Образувано е наказателно дело по клауза "в" от втората част на член 105 от Наказателния кодекс на Руската федерация ("Убийство на непълнолетен").Съседи разкриват, че извършителят на жестокото убийство живеел сам – жена му починала отдавна, а децата му, са големи. До трагичния случай никой в селото не е виждал приятелката му с детето. Тя има и по-голямо дете, което живее с баща си.

Междувременно става ясно, че задържаният има шест внуци, пише blitz.bg.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.