Изверг накара Дупница да настръхне

https://crimes.bg/analizi/izverg-nakara-dupnica-da-nastrahne/42727 Crimes.bg
Изверг накара Дупница да настръхне

 

Деянието е извършено в условията на опасен рецидив

Венцислав А. накара Дупница да настръхне с действията си.

Районен съд в града, под председателството на съдия Страхил Гошев е признал подсъдим за виновен в изнасилване на низходяща сродница – дъщеря, в условията на опасен рецидив.

 

Наложено му е наказание „лишаване от свобода“ за срок от 7 години, което да бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим, пише "Вяра". 

Подсъдимият Венцислав А. е признат за виновен в това, че на 06.03.2021 година, около 04:00 часа, в гр. Дупница, в къща намираща се на ул.„Джерман“, в условията на продължавано престъпление, двукратно се е съвкупил с непълнолетно лице от женски пол.

 

Става въпрос за дъщеря му, която все още няма навършени 18 години. Извергът я е принудил към това със сила (притискал я е с тялото си към стената и е запушил устата й с ръка).

 

От съда посочват, че деянието е извършено в условията на опасен рецидив,  след като е осъждан на лишаване от свобода с присъда на Окръжен съд – Благоевград, в сила от 20.10.2009 г. и с присъда по дело на РС – Дупница от 2012 г.Съдът приспада времето, през което подсъдимия е бил задържан по реда на НПК и/ или Закона за МВР.Присъдата може да бъде обжалвана в срок от15 дни пред Кюстендилски окръжен съд, пише blitz.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.