Извънредна новина за Данчо Релето от "Наглите"

https://crimes.bg/analizi/izvanredna-novina-za-dancho-releto-ot-naglite/42615 Crimes.bg
Извънредна новина за Данчо Релето от "Наглите"

 

Половината от бандата вече са навън

Оказва се, че един от членовете на групата за отвличания “Наглите“ – Даниел Димитров, по-известен с прякора си Данчо Релето, е бил освободен предсрочно от затвора.

 

Това се е случило още преди Коледа, отбелязват от Нова тв като се позовават на информация на СГС.

Релето излиза на свобода почти две години по-рано. Мотивът за освобождаването му е, че се е поправил. Припомняме, че той изтърпяваше присъда от 18 години лишаване от свобода.С това решение на съда половината банда за отвличания вече е на свобода.Припомняме, че през 2020 година от затвора предсрочно излезе и Ивайло Евтимов-Йожи.

Към днешна дата зад решетките остават Прокопий Прокопиев-Културиста и Любомир Методиев-Любо Гребеца.

„Наглите” бяха осъдени за 11 отвличания и 1 опит. Те бяха задържани през 2009 година.„Аз съм благодарен, че са ме оставили жив. Защото можеше да се уплашат, нещо да стане – беля. И най-лесното е да те гръмнат и да те закопаят, както другите са ги закопали. За какво е смисълът на живота!Нашата правосъдната система е измислена по такъв начин, че … Първо прави престъпления, обирай, убивай и после ще видим какво ще стане. Нищо не ме учудва, че са ги пуснали, в затвора те са си примерни граждани. Това заяви Ангел Бончев, който е сред жертвите на „Наглите”, пише blitz.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.