Иван Гешев: Казах всичко по темата с коронавируса!

https://crimes.bg/analizi/ivan-geshev-kazah-vsichko-po-temata-s-koronavirusa/38629 Crimes.bg
Иван Гешев: Казах всичко по темата с коронавируса!

Иван Гешев не е променил позицията си по темата с коронавируса. Той ще смята, че трябват много строги мерки, докато отмине кризата!

Главният прокурор Иван Гешев бе потърсен от колегите от агенция ПИК за нов коментар по темата с COVID-19. Ето какво каза главният прокурор: Няма да коментирам, казах достатъчно по темата.

Истината е, че Гешев взе отношение по тази тема още в началото на кризата. Тогава той каза:


 

„Призовавам за радикални мерки, каквито искат лекарите. Ако искаме да се справим с тази криза, трябва да действаме превантивно, а не да действаме, след като епидемията потенциално се е развила.

Радикалните мерки са това, което препоръчват лекарите: вечерен час, редуциране на движението между градовете, преценка на забрана на излизане на хора над определена възраст от домовете. Естествено, това влече след себе си и една добра организация на държавата.Отговорността е на държавата и правителството. Всеки един момент времето ни изтича.“

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.