Инвестиционният посредник Queste работи без лиценз

https://crimes.bg/analizi/investicionniyat-posrednik-queste-raboti-bez-licenz/37887 Crimes.bg
Инвестиционният посредник Queste работи без лиценз

Поредният лъжлив инвестиционен посредник, продължава да трупа капитали на гърба на своите клиенти. Брокерът на финансови интрументи Queste работи без лиценз, не изплаща обещаните дивиденти на своите клиенти, освен това се оказва и некоректен работодател, принуждаващ своите служители да вършат непрестанни измами.




Източник:




2018-01-11 22:32:00


Анализи


304

Прочетено: 349020

Кратка връзка








Схемата е добре отработена. Звънят на база данни, обясняват как ще ви направят богати за седмица като ви карат да инвестирате пари в нещо, което те дори не разбират и непонятно за повечето служители. Добре структурираният им план за действие и на пръв поглед професионално изготвената визия на компанията би могла да заблуди дори най-бдителните хора, че именно това е фирмата, на която да се доверят влагайки своите средства. За съжаление, това е поредната фирма измамник, която си позволява да търгува на българския пазар без да има необходимият лиценз за финансова институция.

 

Ако получите обаждане за работа или обаждане, което съдържа инвестиционно предложение от горепосочената компания, веднага се свържете с Комисия по Финансов Надзор на тел. 02 9404 999, изпратете електронно съобщение на електронната поща на Комисия по Финансов Надзор: [email protected] или се свържете с най-близкия център на МВР.

 

Вижте пълния списък с нелицензирани фирми: http://www.fsc.bg/bg/za-potrebitelya/preduprezhdeniya-za-potrebitelite/  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.