И това доживяхме! Стреляха по преброителка в…

https://crimes.bg/analizi/i-tova-dozhivyahme-strelyaha-po-prebroitelka-v/42034 Crimes.bg
И това доживяхме! Стреляха по преброителка в…

В социалната мрежа окачествяват поведението на мъжа като опасно

Със сигурност не е необходимо да си в Дивия Запад, че да стрелят по теб.

 

Оказва се, че е достатъчно да живееш в пернишкото село Ярджиловци… и да си преброител.

 

Мъж е стрелял с газов пистолет по преброителка. За това съобщи самата потърпевша. Екшънът се е случил в махала „Елесин дол“, когато жената отишла на адреса на човека, за да го преброи, уточнява zaPernik.com.

 

Легитимирала са отдалече, тъй като нямало ограда, а само ливадно пространство. Вместо „Добър ден“ обаче жената била посрещната със стрелба с газов пистолет.

 

Преброителката е в шок и недоумява как е възможно подобно поведение. Тя самата живее в селото със семейството си, има и деца.

 

В социалната мрежа окачествяват поведението на мъжа като опасно. Те са категорични, че трябва да се сигнализира в полицията и да се предостави защита на потребителите, когато посещават адреси.

 

Проброяването продължава още шест дни. Преброители посещават адреса, на който живеете и се лигитимират с карта. Ако сте се преброил електронно, просто им давате кода и те си тръгват. Ако не, събират статистически данни за вас, които ще бъдат използвани само за целите на Националния статистически институт, пише blitz.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.