Херо Мустафа е впечатлена от Мутафчийски! (ВИДЕО)

https://crimes.bg/analizi/hero-mustafa-e-vpechatlena-ot-mutafchiyski-video/38620 Crimes.bg
Херо Мустафа е впечатлена от Мутафчийски! (ВИДЕО)

Херо Мустафа смята, че в България се взимат правилните решения за справянето с кризата. Тя подкрепя правителството и е силно впечатлена от началника на кризисния щаб ген. Мутафчийски!

„Тази ситуация е безпрецедентна и трудна за всички, това е глобално предизвикателство. Радвам се, че България и САЩ стоят заедно, за да се справят с това предизвикателство.

Вашата сигурност е приоритет номер 1 за нас, да предпазим американците в България. Моят екип е в постоянен контакт с българските власти“, това заяви посланичката на САЩ Херо Мустафа по време на виртуална среща във Фейсбук с американските граждани в България.


 

„Знам, че тези извънредни мерки, които са взети, са трудни… но те са, за да спрем разпространението на заразата и всички да сме здрави“, каза още Мустафа.

Тя заяви, че стоките от първа необходимост, като вода, храна и лекарства, са налични у нас и всеки може да се снабди с тях.

Херо Мустава е доволна от българската здравна система и смята, че тя прави всичко по силите си за лечението на коронавируса.

„В много добра ситуация сме сравнение с много страни по-света. Искам да благодаря на хората в България, които са на първа линия в борбата – полицаи, лекари и сестри. Те са герои!“, каза Херо Мустафа. Посланичката добави, че е впечатлена от здравните лидери в страната като генерал Мутафчийски.

 

Посланичката посъветва американците, които искат да се върнат в САЩ, да го направят сега, докато все още има полети, защото не се знае дали това ще бъде така след няколко дни.

Вижте подробности във видеото:

https://www.facebook.com/USEmbassySofia/videos/149014056475211/?t=0

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.