Групата на Черния Роди разстреляла семейство Дамянови и Борислав Манджуков

https://crimes.bg/analizi/grupata-na-cherniya-rodi-razstrelyala-semeystvo-damyanovi-i-borislav-mandzhukov/37444 Crimes.bg
Групата на Черния Роди разстреляла семейство Дамянови и Борислав Манджуков

На свиканата вчера от министър-председателят Бойко Борисов среща в МВР, участваха министърът на вътрешните работи Веселин Вучков, заместник-главният прокурор Борислав Сарафов и главния секретар на МВР Светлозар Лазаров. След края й бяха изнесени данни за още две от показните убийства, извършени в последните седмици. В петък пък бяха разгласени детайли около убийството на хотелиера Орхан Изиров в Петрич, за което има два арестувани.

 

 

Има пряка връзка между две от нашумелите убийства, по който МВР работи. Това са разстрелите на семейство Дамянови и Борислав Манджуков, и двете в София. Те са извършени от престъпната банда, ръководена от Радослав Калчев – Черния Роди. Това съобщи на пресконференция заместник-главният прокурор Борислав Сарафов. Организацията на Роди е разкрита при работата на съвместни екипи прокурори, разследващи полицаи и оперативни работници. Има привлечени обвиняеми лица.Сарафов нарече бандата „варненска организирана престъпна група“. Неин водач е Радослав Калчев – Черния Роди, който е обявен за национално издирване. Членовете на бандата са: Николай Тошев – Чирпанския, Галин Мирчев – Жорко, Мирослав Михайлов, Деян Михайлов, Николай Недялков Цветков – Чубака, който също се издирва, Петър Благоев – Петрето, Христо Георгиев – Тополския, Николай Илиев – Мазния.На бандата са асистирали и неустановени към момента лица. Освен с убийства, тя се е занимавала и с наркоразпространение. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.