Горещи разкрития за скандалната банкерка Невена Й. (Снимки)

https://crimes.bg/analizi/goreshti-razkritiya-za-skandalnata-bankerka-nevena-y-snimki/34054 Crimes.bg
Горещи разкрития за скандалната банкерка Невена Й. (Снимки)

Скандалната банкерка Невена Й., за която вече стана ясно, че е източила близо един милион лева сметки на вложители в банката, е водила луксозен живот. Какво вече БЛИЦ съобщи, банкерката е арестувана.

Тя е признала, че източените от нея пари са преведени на неин виртуален любовник от Монтана. От три години двамата въртят любов в нета, но не са се виждали на живо. Днес стана ясно кой е тайнственият господин. БЛИЦ се сдоби и с ексклузивни снимки на Невена Й.

От тях става ясно, че тя е почитателка на бляскавия начин на живот. Родена е на 25 май 1981 година. Невена води изключително луксозен начин на живот. 38-годишната банкерка, която е стара мома, е пътувала до доста екзотични дестинации – Египет, Дубай и други. 

Тя често предпочита пътуването с луксозни круизни кораби. 

В екзотичните си пътувания младата жена е придружавана предимно от родителите и сестра си. Тя има афинитет към пазаруването в луксозните магазини. Друго нейно любимо занимание са вечерите в скъпи ресторанти. 

В мрежата тя се хвали и с билети за Шампионска лига, всеки от които е на стойност 320 евро.


Варненци, запознати със стандарта й на живот, са категорични, че със заплата на редова служителка в банка е невъзможно да си позволи подобни глезотии, пише БЛИЦ. 


 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.