Горещи разкрития за бизнесмена, заподозрян за изчезването на Теодора и човек на Очите

https://crimes.bg/analizi/goreshti-razkritiya-za-biznesmena-zapodozryan-za-izchezvaneto-na-teodora-i-chovek-na-ochite/41705 Crimes.bg
Горещи разкрития за бизнесмена, заподозрян за изчезването на Теодора и човек на Очите

 

Рагевски бе задържан в понеделник

Изплуваха горещи разкрития за бизнесмена, заподозрян за изчезването на Теодора и човек на Очите.

 

Оказа се, че бургаският бизнесмен Станимир Рагевски може да има връзка с изчезването на бившата брокерка на недвижими имоти Теодора Бахлова. Това твърди дъщеря й Христина, съобщава „Труд“.

Припомняме, че мъжът бе задържан в понеделник по подозрение за отвличането на Юмер Мехмед – авер на Митьо Очите.

Юмер е в неизвестност от 4 август, когато отишъл на среща. Белият му “Мерцедес” бе открит паркиран пред офиса на Рагевски.Христина разказа, че Рагевски и майка й били приятели и дълги години имали общи бизнес дела. Няколко дни след като през ноември 2020 г. Бахлова изчезнала, Рагевски занесъл пакет с наркотици в Първо РПУ-Бургас. Той съобщил, че го е намерил в колата на жената. Именно Рагевски бил и последният човек, с когото Теодора се е срещнала.“Не познавам изчезналия Юмер, но и в двата случая има един и същ мотив – и майка ми, и той са очаквали от Рагевски някаква финансова облага”, казва Христиана.

Следите на Бахлова се губели в имот, собственост на Рагевски.

Досъдебно производство за отвличане на жената обаче така и не било образувано, защото криминалистите не могли да събрат достатъчно доказателства срещу бизнесмена.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.