Главен комисар Христо Терзийски с важни уточнения за мерките от МВР по време на пандемията!

https://crimes.bg/analizi/glaven-komisar-hristo-terziyski-s-vazhni-utochneniya-za-merkite-ot-mvr-po-vreme-na-pandemiyata/38585 Crimes.bg
Главен комисар Христо Терзийски с важни уточнения за мерките от МВР по време на пандемията!

Христо Терзийски инспектира Кюстендил и разкри много важни неща!

МВР има много задачи в момента, но се справя успешно. В изпълнението им са включени и охранителният, и оперативният състав на ведомството. Това стана ясно от изявлението на директора на ГДНП главен комисар Христо Терзийски.

След като се запозна с противоепидемиологичните мерки, възложени от здравния министър, главният комисар уточни, че са взети мерки и срещу създаването на опашки пред БДС за смяна на адресите. Именно затова е създадена специална бланка, която позволява преминаването на гражданите през контролните пунктове на областните градове.

 

В района не се допускат струпвания на хора на обществени места. Има полицейски патрули, които разясняват правилата и следят за спазването им.

Директорът на ОДМВР Кюстендил ст. комисар Елиан Стамболийски разкри, че има изградени КПП на вход-изход в градовете в областта.

 

Терзийски и Стамболийски благодариха на гражданите за разбирането.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.