Ето какво се случва с Десислава, която прегази 6-годишно дете в Симеоновград

https://crimes.bg/analizi/eto-kakvo-se-sluchva-s-desislava-koyato-pregazi-6-godishno-dete-v-simeonovgrad/41514 Crimes.bg
Ето какво се случва с Десислава, която прегази 6-годишно дете в Симеоновград

Ето какво се случва с Десислава, която прегази 6-годишно дете в Симеоновград

Около 20 часа в сряда 20-годишната Десислава Д. прегази с мерцедеса си 6-годишно дете от Симеоновград. Тя е обвинена за причинена смърт по непредпазливост на шестгодишното момиченце, което загина на път за болницата, пише БЛИЦ, позовавайки се на Монитор бг.

Образувано досъдебно производство. Извършен е оглед на местопроизшествие. Освен това са разпитани са свидетели и са приобщени писмени доказателства.

Назначена е съдебномедицинска експертиза. С постановление на разследващия полицай на обвиняемата е била взета мярка за неотклонение „гаранция“ в размер на 3 000 лева", съобщиха от прокуратурата.

Наказание от затвор до 6 години, предвижда законът, ако вината на шофьорката бъде доказана в съда. Нейната алкохолна проба и тест за наркотици са отрицателни.

Драмата се разигра на кръстовището между улиците „Васил Левски“ и „Патриарх Евтимий“. Детето пресичало само и бутало тротинетката си.

Тогава го връхлетял мерцедесът на Десислава. Бащата на детенцето пристигнал пръв на мястото на инцидента. Медиците пристигнало малко след него, но момиченцето издъхва по път за болницата от ужасна кръвозагуба и тежки травми.

Според близки на почерненото семейство, момиченцето играело с други деца до чешмата край кръстовището.

В този момент леката колата връхлетяла. Малката била на асфалта до тротоара. След като помела детето, автомобилът се забил в близкия стълб.

Роднини твърдят, че младата жена карала много бързо.

Жители от Симеоновград разказаха, че шофьорката се завърнала наскоро от гурбет в Германия.

Близките на загиналото момиченце обвиниха водачката, че не оказала и първа помощ. Те твърдят, че веднага след удара младата жена слязла от колата и се прибрала вкъщи.

Органите на реда превантивно блокираха града след инцидента, за да предотвратят евентуални опити за отмъщение от страна на почерненото семейство, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.