Ето какво се случва с битото момиче и насилника й от Кубрат!

https://crimes.bg/analizi/eto-kakvo-se-sluchva-s-bitoto-momiche-i-nasilnika-y-ot-kubrat/43410 Crimes.bg
Ето какво се случва с битото момиче и насилника й от Кубрат!

Състоянието на 17-годишното момиче със специални потребности в Кубрат, което беше нападнато и бито от съученик, се подобрява, съобщава БТВ.

Оказа се, че девойката не е пострадала сериозно при агресията от малолетно момче и отново е на училище. С жертвата и с насилника в момента работят преподаватели и психолози.

"След инцидента тя не е потърсила помощ нито от съученици, нито от родители, нито от мен като класен ръководител, но ще се работи с нея и ще овладеем ситуацията“, коментира преподавателката Силвия Джипова.

Оказва се, че с 13-годишното момче се е занимавала общинската комисия за борба с противообществените прояви.

Припомняме, че любителски видеоклип, показващ агресията възмути обществото. На кадрите се вижда малолетно момче да удря момиче със специални образователни потребности. Друго момче е снимало с мобилен телефон. Инцидентът става посред бял ден в Градската градина на Кубрат.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.