Ето какво се случи с дрогираната шофьорка Гергана

https://crimes.bg/analizi/eto-kakvo-se-sluchi-s-drogiranata-shofyorka-gergana/41537 Crimes.bg
Ето какво се случи с дрогираната шофьорка Гергана

Ето какво се случи с дрогираната шофьорка Гергана

 

Бургазлийката Гергана Н., която бе хваната да шофира след употребата на наркотици, се размина с условна присъда. Тя остава без шофьорска книжка.

 

30-годишната жена е била спряна за рутинна проверка от служители на Четвърто РУ в района на ул. "Тракиец" в жк. "Меден рудник". Това се случи на 20 април. т.г., пише БЛИЦ, позовавайки се на "Флагман".

 

Защитникът на Гергана и държавното обвинение са сключили споразумение. Тя се е признала за виновна за деяния. Съдът я наказа с условна присъда предвид нейното чисто криминално минало - наказание лишаване от свобода за срок от 5 месеца, което се отлага за изпитателен срок от 3 години.

 

За 10 месеца Гергана остава без шофьорска книжка. Тя няма да има право да управлява МСП от датата на престъпното деяние, гласи още решението на районния съдия, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.