Делян Пеевски помогна на болница в Горна Оряховица с респиратор за 36 000 лева!

https://crimes.bg/analizi/delyan-peevski-pomogna-na-bolnica-v-gorna-oryahovica-s-respirator-za-36-000-leva/38644 Crimes.bg
Делян Пеевски помогна на болница в Горна Оряховица с респиратор за 36 000 лева!

Делян Пеевски не се спира пред нищо, само и само да помогне на България да се пребори по-бързо с коронавируса. Той направи нови големи дарения за болници в страната!

Депутатът от ДПС Делян Пеевски продължава с даренията в битката със смъртоносния COVID-19. Този път той извади 36 000 лв. за закупуването на модерен респиратор в МБАЛ „Св. Иван Рилски“ в Горна Оряховица.

Апаратът е осигурен със съдействието на областния лидер на ДПС Гюнай Далоолуобщинския председател на ДПС в Горна Оряховица Йордан Кънчев и зам.-кмета на общината Стефчо Алипиев.


 

„Това е ДПС. Благородната инициатива на г-н Пеевски показва, че нещата, говорени за него, са пукащ се мехур. Той дарява на лечебни заведения в цялата страна техника, която спасява човешки животи”, каза Гюнай Далоолу.

Вчера Делян Пеевски направи и друго дарение в областта. Той дари 9400 лв. МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ във Велико Търново. Сумата ще бъде използвана за купуването на монитор и 3 перфузора – инжектомати за фино дозиране на медикаменти и вкарването им в тялото с определена скорост, пише Dnesbg.com.

Неотдавна Пееввски предостави и стотици предпазни маски за най-уязвимите жители на област Велико Търново.

 

Директорите на двете болници изпратиха специални благодарности на Делян Пеевски, който до момента е дарил около 3 милиона лева, които помагат на държавата в битката с Ковид-19.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.