Дъщерята на мистериозно изчезналата Теодора от Бургас с ексклузивни разкрития за майка си

https://crimes.bg/analizi/dashteryata-na-misteriozno-izcheznalata-teodora-ot-burgas-s-ekskluzivni-razkritiya-za-mayka-si/39891 Crimes.bg
Дъщерята на мистериозно изчезналата Теодора от Бургас с ексклузивни разкрития за майка си

Теодора Бахлова е изчезнала от дома си на 29 октомври следобеда. От 7 дни тя е в неизвестност, а полицията и семейството й я търсят под дърво и камък. Дъщеря й Християна Радоева разказа подробности около мистериозната ситуация и какви са основните версии за изчезването на майка й.
Източник:
2020-11-06 10:12:00


Анализи


0

Прочетено: 179550

Кратка връзка
Теодора Бахлова е изчезнала от дома си на 29 октомври следобеда. От 7 дни тя е в неизвестност, а полицията и семейството й я търсят под дърво и камък.  Дъщеря й Християна Радоева разказа подробности около мистериозната ситуация и какви са основните версии за изчезването на майка й.  "Последната клетка е засечена на слизане от таксито. Няма осъществен разговор по телефона, вероятно е говорила през някоя социална мрежа. Излиза на 29 октомври следобед с черна бейзболна шапка, черни маратонки, черна малка чанта, черен екип и черна маска на лицето. Категорично не е напуснала страната и няма повдигнато досъдебно производство от прокуратурата. МВР все още събират информация. Също така, не е ясно с каква сума пари е излязла от вкъщи", разказва Хриси пред медията ни.  Тя споделя, че е била в София, когато е разбрала, че майка й е изчезнала преди 30 часа. Категорично не иска да обвинява никого за ситуацията, защото нито тям нито полицията има яснота какво точно се е случило с Теодора Бахлова.  "Майка ми никога не е имала интимни отношения с милионери, нито връзки през годините. Работила е с много богати хора, но отношенията им са били професионални. В Англия се занимава с преотдаване на недвижими имоти под наем, в България единственият ни доход е от наеми на няколко апартамента", обясни тя.  Християна споделя, че никога не е имала топли отношения с баща си и той никога не се е интересувал от нея като родител и като човек.  "Не мога да обвинявам никого. Включително и леля ми - Таня Ангелова. Съмненията ми към нея се породиха, защото в годините са си разменяли доста нецензурни думи, съдили са се. Тя излъга в национален ефир и може да се провери много лесно дали са се съдили. Преди 3 години беше правила опити да се извинява, но в момента това не ме интересува, защото важното е да намеря майка ми", разказва още тя. "Разочарована съм как медиите отразяват случая. Думите ми биват изкривявани, използват се грешно и злоупотребяват със семейството ми, което е в доста труден момент", каза Християна.   "Майка ми беше гръбнака на семейството и със сигурност не се е скрила или самоубила, тъй като винаги е била безкрайно отговорна към мен и баба ми. Отношенията ни са били топли. Винаги е била плътно до мен и ме е държала като под стъклен похлупак. Няма вероятност тя да се укрие и личните ми съмнения са, че някой я държи насила някъде. Не е поискан откуп за момента и никой не се е свързал още с мен", твърди тя.  Християна сподели пред БЛИЦ, че майка й няма мъж до себе си от известно време, което изключва версията за някаква любовна драма.  "Не съм запозната с последните й бизнес отношения и съм дала цялата информация, която имам на МВР", завърши тя. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.