Дъщерята на Боян Петров ще присъства на премиерата на филма "Отново съм тук"

https://crimes.bg/analizi/dashteryata-na-boyan-petrov-shte-prisastva-na-premierata-na-filma-otnovo-sam-tuk/42335 Crimes.bg
Дъщерята на Боян Петров ще присъства на премиерата на филма "Отново съм тук"

Дъщерята на Боян Петров ще присъства на премиерата на филма "Отново съм тук"На 29 ноември е премиерата на филма "Отново съм тук" в рамките на "Киномания", съобщават от екипа на продукцията. Лентата ще има две прожекции от 18:00 и 20:30 ч. След тях ще бъде представен и екипът. За събитието, от Швейцария, идва дъщерята на Боян Петров, която също участва в "Отново съм тук".

"Този филм е много специален за мен. Той дава възможност повече хора да се докоснат до това, което беше баща ми", казва Тея.

До момента филмът е селектиран на няколко международни фестивала в Италия, Германия, Испания, Чехия, Румъния и Дания.

Както писа БТА, продукцията вече спечели наградата City of Bolzano Golden Gentian Prize за най-добър изследователски и приключенски филм от 69-ото издание на филмовия фестивал в Тренто, Италия.

Оператор е Красимир Андонов. Сценаристи са Поли Генчева и Нина Алтъпармакова. Монтажът е на Нина Алтъпармакова и Михаил Дервенски. Музиката е на Георги Стрезов. Звукът и аудио миксът са на Валерия Крачунова и Иван Андреев, постпродукция, цветни корекции и супервайзър - Тодор Г. Тодоров.

Две фото изложби подгряват премиерата. До 22 ноември в пространството пред кино "Кабана" до НДК изложба представя част от участниците и локациите във филма. Между 22 ноември и 6 декември в градината на "Кристал" друга изложба ще покаже кадри и фотографии от личния архив на Боян Петров.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.