Бургазлийка проговори за нещо страшно

https://crimes.bg/analizi/burgazliyka-progovori-za-neshto-strashno/41677 Crimes.bg
Бургазлийка проговори за нещо страшно

 

Жената определя случая като „трагикомичен“

Бургазлийка проговори за нещо страшно, случващо се по родното Черноморие.

 

Оказва се, че крадците не са това, което бяха. За това свидетелства разказ на жена от Бургас, пише Glasnews.com.

По думите й в неделя нейни роднини са отишли на плаж в Сарафово и на солниците. Междувременно обаче автомобили са били обрани от крадци чрез специално устройство. Любопитното в случая е, че обирджиите оставяли известни суми на жертвите си, а също така и документите им.Възможно е крадците все пак да имат някаква съвест или просто да са бързали, но все пак плажуващите не останали с напълно празни ръце.

"Искам да Ви съобщя за един трагикомичен случай! На 01.08 моите родители и роднини решават да плажуват на плаж Сарафово и след това солниците .Видиш ли ти на паркинга съмнителни мъже, които оглеждат колите ...решават да оберат, със символични суми хората ... От едни 60 лв., от други 30 лв., от трети 50 лв. Може би с магнит или нещо друго манипулират дистанционните на колите! Понеже моите хора твърдят, че е била заключена колата. На различни места са им били чантите в колата, като се започне от багажник, подлакътници и прочие.Всичко друго, като документи и карти си е на мястото. Оставили са им някакви дребни парички .. кадар, ако закъсат по пътя, да се приберат..."крадец но с добро сърце" за някой са малко за други са много тези парички... Та мисълта ми е хора пазете се, където и да сте... В днешно време има и милостиви джебчии", разказва Ивелин Колева.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.