Бургас се размина като по чудо от голяма трагедия

https://crimes.bg/analizi/burgas-se-razmina-kato-po-chudo-ot-golyama-tragediya/39200 Crimes.bg
Бургас се размина като по чудо от голяма трагедия

Първа помощ на шофьора е оказал случаен минувач

Като по чудо Бургас се размина от страшна трагедия.

 

Десетки чакащи автобуса си на спирка в бургаския жк „Изгрев“ оцеляха като по чудо.

 

Около 15 ч. днес „Опел“ с русенска регистрация, движещ се по улица „Петко Задгорски“, се отклонил рязко вдясно, минал през целия тротоар и на метри от спирката се забил в „Мерцедес“ и друг „Опел“. Паркирани край пътя, отнесъл телефонна кабинка и се блъснал в будка.

 

Именно заради щетите по „Мерцедес“-а очевидци съобщили за удара между двата немски автомобила.  По информация на „Флагман.бг“, причината за тежкия инцидент е, че на водача му е прилошало.

 

„Чухме страшен удар, докато се опомним и излезем навън, всичко беше приключило. На предната шофьорска седалка на „Опел“, забил се в търговски обект, обвит във въздушната си възглавница беше едър мъж – на видима възраст около 50 г. Той беше в безсъзнание“, казали свидетели, цитирани от изданието. 

 

Те веднага се обадили на тел. 112. На място са пристигнал медицински екип, който е откарал пострадалия в болница. Първа помощ на шофьора обаче е оказал случаен минувач на име Иво.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.