Бойко Борисов с важен няколкочасов разговор с Макрон!

https://crimes.bg/analizi/boyko-borisov-s-vazhen-nyakolkochasov-razgovor-s-makron/38492 Crimes.bg
Бойко Борисов с важен няколкочасов разговор с Макрон!

Бойко Борисов се чу с френския президент Макрон и двамата са обсъдили настоящите проблеми с бежанците от Сирия и как да се успокои обстановката в Европа!

Българският премиер проведе много важен разговор с френския президент. В него Бойко Борисов е обсъдил с Макрон ситуацията със Сирия и налагащите се мерки.

Борисов е категоричен, че с общи усилия могат да се постигнат чудеса. В лицето на Макрон той вижда един добър съюзник за защита на границите. Самият президент на Франция е заявил, че е солидарен с Гърция и България.

„Трябва да решим този процес дълготрайно – и с връщането на мигрантите, и с военните действия в Сирия, и с хуманитарната криза. В този контекст Турция трябва да се подпомогне, за да може отново да се грижи за бежанците“, заяви премиерът Борисов пред Макрон.

Президентът на Франция смята, че трябва да се действа много бързо, за да се избегне хуманитарна и миграционна криза.

 

Разговорът между двамата е продължил няколко часа, след което Борисов отпътувал за Анкара.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.