Близък на Янек проплака

https://crimes.bg/analizi/blizak-na-yanek-proplaka/43683 Crimes.bg
Близък на Янек проплака

Близък на Янек проплака

Измина почти година след мистериозното изчезване на дупничанина Янек Миланов. Но към днешна дата все още няма никаква следа от него. Институциите запазват мълчание по случая, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Флагман".

Роднините на Янек все още търсят истината за неговото изчезване.

Димитър Недев, който бе заплашен с убийство от арестувания веднага след това Васил Капланов – Каплата, сподели нещо обезпокоително. Недев твърди, че тормозът срещу него продължава от сина на Каплата, а полицията и прокуратурата в Дупница го покровителстват или по-скоро се правят, че няма такива действия.Ето какво разказа Димитър Недев, предостави и доказателства:

„Фалшив Фейсбук профил сипе обиди по мой адрес и по адрес на семейството ми. Обиждат дори 2-годишната ми дъщеря, съпругата ми също. Многократно съм пускал жалби в прокуратурата и в полицията, но не съм получил никаква реакция. Профилът пише на мен, на брата на Янек – Марио Миланов, както и на журналистката Десислава Панайотова, която разследва изчезването и също бе подложена на тормоз.

Подозирах, че зад псевдонима се крие синът на Васил Капланов – Николай, затова преди ден с него бяхме на очна ставка в полицията. По мое настояване, освен следователя в стаята имаше и двама униформени. Малко след това Николай се издаде, че профилът е негов, защото ме е записвал и от фалшивия Фейсбук ми изпрати звук от очната ставка в полицията – няма кой друг да е записал, освен него, просто няма", споделя Недев.

Той е получил заплаха, че записът ще бъде изпратен до всички мотоклубове, защото аз съм и председател на такъв в Дупница, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.