Благотворителна кауза - да помогнем на самотна майка да пребори рака

https://crimes.bg/analizi/blagotvoritelna-kauza-da-pomognem-na-samotna-mayka-da-prebori-raka/41513 Crimes.bg
Благотворителна кауза - да помогнем на самотна майка да пребори рака

Нели Димова е самотна майка от град Кричим. Тя води дългогодишна битка с рака на гърдата. Едва на 27-години тя се сблъсква с тежката диагноза, след което следват редица операции, курсове на химиотерапия и лъчетерапия. За съжаление болестта прогресира и засяга мозъка, костите, белия дроб и черния дроб. В момента Нели се лекува в клиника в Турция, благодарение на събраните средства чрез стартираната вече дарителска капмания. За съжаление се появяват не едно и две усложнения, които налагат удължаване на престоя ѝ в клиниката и извършване на допълнителни процедури и операции. Всичко това увеличава стойността на необходимите средства за лечението ѝ доста над първоначалната оферта. 

Битката на Нели е на няколко фронта, но тя не се предава! Най-новият фронт на битката ѝ е за запазването на слуха ѝ!

Молим всички които имат възможност да се включат в дарителската кампания, като това може да се случи по няколко начина:

- чрез превод по дарителската сметка на НелиBG80STSA93000028013899- чрез pay pal [email protected]- чрез поставяне на дарителски кутии- чрез продажба на ненужна ваша вещ в групата благотворителен базар за Нели https://www.facebook.com/groups/542908373759973/

- чрез покупка на вещ от благотворителния базар- чрез организиране на базар

- разпространение на каузата, фейсбук страницата Заедно за Нели и фейсбук групата за благотворителния базар Всички за Нели-Благотворителен базар.

Времената са трудни, но човечността и съпричастността не ще отстъпят пред неволите и винаги ще бъдат сред най-достойните качества на българина!



може да получавате актуална информация за състоянието на Нели, както и за разходите по лечението и баланса по дарителската сметка.


Нека помогнем на Нели да се прибере здрава при дъщеря си!

Благодарим на всички отзовали се!

Бъдете здрави!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.