Бесен екшън се разигра в Банско

https://crimes.bg/analizi/besen-ekshan-se-razigra-v-bansko/39390 Crimes.bg
Бесен екшън се разигра в Банско

Мъжът е задържан за 24 часа

Бесен екшън се разигра по улиците на Банско.

 

Полицаи от Банско задържаха след зрелищна гонка шофьор, който преди това им показал среден пръст. 

 

Вчера в късния следобед 58-годишният Димитър Дурчов от Банско шофирал лек автомобил марка "Фолксваген пасат". Той спрял до автопатрул на РУП-Банско и показал среден пръст. След това с мощен рев на двигателя избягал от полицаите.

 

Започнала зрелищна гонка по цяло Банско. Полицията със звуков сигнал приканвала шофьора да спре. Той не само, че не се подчинявал, а карал с бясна скорост и се качвал по тротоарите, което му изиграло лоша шега.

 

След каскадите по тротоарите "Шумахер" срязал гумите от бордюрите и така завършила гонката пред дома му, където е заловен от полицията.

При задържането Дурчов е проявил агресия към органите на реда, пише pirinsko.com. 

 

Служителите на КАТ-Банско са установили с техническо средство, че Димитър Георгиев Дурчов на 58 г. е шофирал лек автомобил след употреба на алкохол – 1,93 промила в издишания въздух. Мъжът е задържан за 24 часа.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.