Бащата на изнасилената и убита Андрея от Галиче разплака с думите си за нея

https://crimes.bg/analizi/bashtata-na-iznasilenata-i-ubita-andreya-ot-galiche-razplaka-s-dumite-si-za-neya/39845 Crimes.bg
Бащата на изнасилената и убита Андрея от Галиче разплака с думите си за нея

Днес започва делото за убийството на Андреа от Галиче баща ѝ публикува трогателна изповед в социалните мрежи. Ето какво написа почерненият Асен:
Източник:
2020-11-02 15:39:00


Анализи


0

Прочетено: 65898

Кратка връзка
Днес започва делото за убийството на Андреа от Галиче баща ѝ публикува трогателна изповед в социалните мрежи. Ето какво написа почерненият Асен:

„Тъжно е, но 2-ри ноември става един от най-важните дни в живота ми. На тоя ден ще чакам моята душата и душата на Анди да намери покой!Това може да стане, ако имам и ваша подкрепа, подкрепата на хора, които искат да живеят без страх и насилие. Моля ви не ме оставяйте сам в ден, в които трябва да бъдем заедно. Анди не е само моето дете, тя е и вашето дете, детето на България, България, която има закон като този, давайки право на убиеца й отнемайки правото на всички вас! Искам всеки един от вас да си даде равносметка и да не забравя, че злото няма принадлежност и то може да почука на вратата на всеки един от нас. Нека всички ние заедно спрем това, изродът в човешки образ да получи шанс, защото ако му се даде шанс това ще е шанс да убива, краде и изнасилва. Искам, да се обърна към всеки един от вас и да попитам ще бъдете ли спокойни, ако това дяволско изчадие живее сред вас, ако такива като него се разхождат между нас?Чакам Ви на 2-ри ноември в 9:30 пред съдебната палата Враца!", написа опечаленият баща. Днес започва делото за убийството на 18-годишната Андреа от Галиче. Момичето беше намерено мъртво в началото на тази година, а денонощие след това беше задържан и заподозрян – непълнолетен тогава местен жител. Срещу подсъдимия сега са повдигнати четири обвинения. Най-тежкото от тях е за умишлено убийство, извършено по особено жесток начин. Още тогава хората от селото поискаха най-суровата присъда. С оглед факта, че извършителят обаче е бил непълнолетен, се очаква тя да е между 12 и 18 години затвор. Днес близките и роднините на момичето организират пореден мълчалив протест пред сградата на съда във Враца.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.