Арестуваха още един българин за изнасилването в Германия

https://crimes.bg/analizi/arestuvaha-oshte-edin-balgarin-za-iznasilvaneto-v-germaniya/38017 Crimes.bg
Арестуваха още един българин за изнасилването в Германия

Властите се опасяват, че може да извърши ново престъпление



Властите се опасяват, че може да извърши ново престъпление

Немската прокуратура съобщава, че 14-годишен с българско гражданство, е бил арестуван заради изнасилването на млада жена в Германия.

 

Припомняме, че жестокото изнасилване на млада германка от българи, бе извършено в края на миналата седмица.

Тийнейджърът е бил арестуван, тъй като властите се опасяват, че може да извърши ново престъпление. След ареста му обаче станало ясно, че той е познат на полицията и за два други случая на сексуален тормоз.

 

Съгласно немското законодателство обаче, българският гражданин не е достатъчно голям, за да понесе цялата тежест на закона. Поради тази причина, той няма да бъде подложен на съдебно преследване.

 

Арестуваният, е един от петимата заподозрени – тримата на 14, а останалите двама на 12 години. Всички те са с българско гражданство.

Те са заподозрени за това, че в петъчната вечер, са изнасилили 18-годишно момиче в горист район, близо до детска площадка в северозападния германски град Мюлхайм, провинция Северен Рейн – Вестфалия.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.