Арестуваха мъж, нападнал полицаи!

https://crimes.bg/analizi/arestuvaha-mazh-napadnal-policai/41619 Crimes.bg
Арестуваха мъж, нападнал полицаи!

Служители от РУ-Септември задържаха 43-годишен мъж, нападнал и ударил полицейски служители.

В нощта на неделя срещу понеделник в полицейското управление бил получен сигнал за висока музика, идваща от къща в града. Към мястото бил насочен дежурен автопатрул, който отправил предупреждение към компанията за намаляване на звука. В отговор един от по-агресивните мъже започнал да сипе закани и заплахи към двамата униформени, не пожелал да предостави документ за самоличност и категорично отказал да придружи органите на реда до сградата на полицейското управление.

Разяреният мъж ударил с юмрук в гърдите единия от полицаите и скъсал униформата на другия, последвало задържането му, за което се наложило използването на белезници, а при отвеждането му в помещението на арести счупил стъклото на единия от прозорците.

Спрямо него е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.325, ал.2 от Наказателния кодекс. Действията по разследване се извършват под наблюдение на прокурор от Районната прокуратура в Пазарджик.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.