Андре Токев: Не искам да излежа цялата си присъда, искам да изляза от затвора незабавно!

https://crimes.bg/analizi/andre-tokev-ne-iskam-da-izlezha-cyalata-si-prisada-iskam-da-izlyaza-ot-zatvora-nezabavno/28830 Crimes.bg
Андре Токев: Не искам да излежа цялата си присъда, искам да изляза от затвора незабавно!

Андре Токев се натиска да се махне от затвора!

Популярният готвач Андре Токев, който стана за резил в края на 2021 г., сега напира да напусне затвора възможно най-скоро. Той смята, че след 5 месеца зад решетките вече си е взел поука и заслужава да получи свободата си.

Кулинарният спец е подал молба за предсрочно освобождаване. Заслужавам да изляза от тук, не съм за цялата присъда, твърдял готвачът пред свои съкилийници.

Припомняме, че през есента шеф Токев бе уловен да шофира мъртво пиян автомобила си, който беше само по джанти. Това се случи, докато той изтърпяваше условна присъда от 3 месеца за същото.

След като осъзна, че няма как да избегне затвора, Андре се споразумя с прокуратурата на 10 месеца лишаване от свобода. Това все пак е нищо в сравнение с 3-те години, които можеше да получи.

Готвачът постъпи в затвора в Казичене в началото на годината и вече е излежал около половината от присъдата си. Той иска да бъде освободен по-рано за добро поведение, но шансовете му са малки.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.