Агент Сашо се провали! Злословенето му срещу Делян Пеевски не посигна нищо

https://crimes.bg/analizi/agent-sasho-se-provali-zlosloveneto-mu-sreshtu-delyan-peevski-ne-posigna-nishto/34466 Crimes.bg
Агент Сашо се провали! Злословенето му срещу Делян Пеевски не посигна нищо

Делян Пеевски не стана жертва на агент Сашо, както вторият искаше, а се получи по-скоро обратното!

Бившият посланик в Москва Илиян Василев и бивш доносник от ДС агент Сашо за пореден път се заигра с името на депутата и издател на „Телеграф медиа“ Делян Пеевски. Неговите действия граничеха с краен инфантилизъм.

Посивелият агент изпадна в крайна дебилска фаза, докато се заиграва с името на депутата и издател на „Телеграф медиа“ Делян Пеевски. Той направо се върна във времето на соца, когато децата играеха една популярна игра. „Оракуле, боракуле в съдбата на тогоз, кажи какъв да бъде тоз!..”, пише „Монитор“.

В играта „Оракуле, боракуле“ на гърба на човек със завързани очи се очертава кръг, след което му посочват едно от децата и той казва какво да е то, след което трябва да познае кой кой е. Във вторник вдетиненият доносник от Държавна сигурност се вживя в ролята на оракул-боракула и посочи с пръст Пеевски в неумел опит да се направи на орисник. Видиотяването му обаче не е изненадващо.

Ако по този начин е успявал да скалъпи и доносите си, не е чудно, че се е уредил с две агентурни самоличности – Сашо и Драган, за да е още по-производителен.

Не е много сигурно докъде ще се разпрострат инфантилните опити на вдетинилия се агент от ДС да злослови срещу Пеевски в угода на своя настоящ повелител – банкерът беглец Цветан Василев, но както е тръгнал да се връща стремглаво назад във времето, скоро и памперси ще му затрябват, докато си чеше венците със залъгалка.

Пунта мара, товарищ агент, както напомнят от медията за предишна проява на Илиян Василев само преди два дни, когато той гузно проговори на руски. Ще му кажем пак същото и сега, когато говори за „пунтамарното изтегляне“ на Пеевски. Защото, за разлика от вдетинилия се агент, се отличават индивидите, близки до един бивш премиер, който тези дни за пореден път нацупи устни и тропна с краче, че обществото му дължи извинение.

 

В паралелната държава виреят фараони като Цветан Василев, задкулисни шефове като Командира и агенти от ДС по къси панталонки, които сочат с пръстче разни хора и ги наричат както им дойде. За тези роли кастинг няма. Определени са хората. Може да се излагат колкото си искат, но жалко за тях. Оракуле, боракуле, кажи какви са тези смешници! И защо никой от тях няма да се смее последен.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.