30-годишен е открит с разкъсана от сачми глава

https://crimes.bg/analizi/30-godishen-e-otkrit-s-razkasana-ot-sachmi-glava/40529 Crimes.bg
30-годишен е открит с разкъсана от сачми глава

 

Образувано е досъдебно производство

Тялото на Станислав Михайлов, който е син на бившата кметица на Целина, е намерено към 22:00 часа на 12 февруари в една от стаите на втория етаж къщата, където живее баба му.

Смъртта е настъпила в резултат на огнестрелна рана в главата, изстрелът е бил произведен от законно притежавана пушка.

Младият мъж се прибрал при баба си час по-рано. Двамата вечеряли и по нищо не личало, че има някакви проблеми.

 

На все още топлото тяло се натъкнала майка му Иванка Митева, която дошла да нагледа трудноподвижната си родителка, пише "Монитор".По думите на местните жители Станислав преди време бил тракторист при фермер в съседното село Злати войвода. След това работил в чирпанския завод „Бъдещност“, но останал без работа. Не е изключено именно това да се е отразило пагубно на психиката му.Снопът сачми буквално разкъсал главата на жертвата. Предполага се че дулото е било опряно в гърлото, а спусъкът е натиснат с палеца на крака.

„Потресени сме от тази трагедия, познавахме се със Станислав. Напоследък като остана без работа се беше позатворил в себе си, но не е споменавал за проблеми. Изключено е да го е направил под влияние на дрога или алкохол, не беше такъв. Любезен, учтив, помагаше на родителите си, грижеше се за баба си, а тя е жена почти на легло…Мислехме да не е убит, но нямало разбити врати и прозорци“, сподели кметският наместник Тенчо Тончев.

 

По думите му съдебните медици били категорични, че става въпрос за самоубийство.

По случая е образувано досъдебно производство, като първоначалното е за склоняване към самоубийство.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.