Застреляха регионална директорка на UniCredit Bulbank в центъра на Бургас

https://crimes.bg/vodeshha-tema/zastrelyaha-regionalna-direktorka-na-unicredit-bulbank-v-centara-na-burgas/35713 Crimes.bg
Застреляха регионална директорка на UniCredit Bulbank в центъра на Бургас

Регионалната директорка на Unicredit Bulbank в Бургас е била застреляна в центъра на града днес сутринта.Около 08:00 часа, намиращите се в близо до ул. „Поп Грую“ в морския град чули три изстрела. По-късно открили и жена на около 60-годишна възраст тежко ранена на земята. Установено е, че тя се казва Павлинка Йовчева и е регионален директор в UniCredit Bulbank в Бургас.Тя пазарувала в магазин за плодове и зеленчуци, намиращ се в близост. На място незабавно са пристигнали полицейски екипи и линейка, за да откара вече починалата жена за аутопсия.Според информация от полицията, сигнал за случилото се е подаден на тел. 112 около 08:15 часа като е посочено, че жената е простреляна на адрес „Поп Грую“ 23.На място била констатирана смъртта й. В момента на местопрестъплението се извършва оглед. Няма данни дали убийството е умишлено или инцидент.Тялото е откарано за аутопсия в катедра "Съдебна медицина" при МБАЛ - Бургас. Работата по случая продължава.Очаквайте подробности! Снимки от местопрестъплението можете да видите тук.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.