Висш политик от ГЕРБ започва строеж на хотел с пристанище за яхти

https://crimes.bg/vodeshha-tema/vissh-politik-ot-gerb-zapochva-stroezh-na-hotel-s-pristanishte-za-yahti/27080 Crimes.bg
Висш политик от ГЕРБ започва строеж на хотел с пристанище за яхти

Едно от видните лица в управляващата дълго време партия ГЕРБ Димитър Николов смята да строи луксозен хотел, а към него се предвижда да има и яхтено пристанище. Гигантската инвестиция е планирана да се осъществи именно в града, където той бе кмет няколко мандата.


По план луксозния хотел ще е насочен само към платежоспособни туристи и ще осигурява живописна гледка в района на Сарафово, в близост до солниците. Той ще е петзвезден и определено ще е достъпен само за хора с по-дебел джоб.


Запознати споделят, че партньор на кмета в грандиозното бизнес-начинание ще бъде бизнесменът Димитър Караненов.


Последният е добре познато име в туристическия бранш и е собственик на най-луксозния хотел в морския град.


Запознати с политическия живот твърдят, че Николов от около две години е в обтегнати отношения с партийния лидер Бойко Борисов. След изборите през 2021 кметът бе обвинен от лидера им, че не е бил достатъчно деен в работата си и заради него са претърпели подобни загуби.


Мнозина изразяват съмнението от къде са милионите за инвестициите в хотел и как всички политици на високите нива „случайно“ имат участия в големи бизнес начинания.


Източник: narod.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.