Тя стои пред вас!Разберете с каква свекърва си имате работа според зодията (Част 2)

https://crimes.bg/vodeshha-tema/tya-stoi-pred-vasrazberete-s-kakva-svekarva-si-imate-rabota-spored-zodiyata-chast-2/39696 Crimes.bg
Тя стои пред вас!Разберете с каква свекърва си имате работа според зодията (Част 2)

Свекървата, кошмар за снахата!

Тя стои пред вас, изучава ви, с изпитателен поглед, фалшива усмивка и подправена усмивка.

Разберете с каква свекърва сни имате работа, зодията ще ви подскаже.

Везни

 

Свекървата, родена под знака на Везни, е дипломатична и тактична. Ще се опита да се приспособи към вашите характер и навици. Недостатъкът й е, че много се влияе от чуждото мнение и понякога обръща внимание на клюки и интриги.

·    

Скорпион

 

Свекървата, родена под знака на Скорпион, е директна. Тя няма да ви спести нищо – нито хубавото, нито лошото. Това понякога предизвиква спорове между нея и снахата, но след това свекървата често се чувства виновна, нищо, че не си го признава. Бъдете подготвени за специфичното й чувство за хумор.

 

Стрелец

 

Свекървата, родена под знака на Стрелец, е чувствителна, но силна личност. Обикновено с влияние в обществото, със стабилна работа и амбиции. Затова тя търси такива качества и в бъдещата съпруга на сина й. Помнете, че свекървата Стрелец не обича да й се пипат вещите.

 

Козирог

 

Свекървата, родена под знака Козирог, е като книга, пълна с практични съвети и житейски уроци. От нея ще черпите мъдрост и знания. Недостатъкът е, че понякога обича да налага мнението си. Освен това не е желателно да се карате с нея, защото й минава бавно.

 

Водолей

 

Свекървата, родена под знака Водолей, обича да се раздава. Тя е готова на всичко за децата си, затова може да изпълни всяка ваша молба. Имайте предвид обаче, че е непредсказуема и понякога благородните каузи, с които се занимава, могат да отвлекат вниманието й. Помнете, че има навика често да си сменя мнението.

 

Риби

 

Свекървата, родена под знака на Риби, залага на интуицията си. Тя е добър слушател и може да сте спокойни, че ако й поверите някаква тайна, тя ще я пази. Недостатъкът е, че рядко си признава, че е виновна за нещо.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.