Скандал или партенка? Син ли е ергенът Алекс на Стойчо Младенов или е негов двойник?

Бивша любовница на авер на селекционера се свърза с редакцията за да обяви продуцентите на риалитито в лъжа

https://crimes.bg/vodeshha-tema/skandal-ili-partenka-sin-li-e-ergenat-aleks-na-stoycho-mladenov-ili-e-negov-dvoynik-3/128174 Crimes.bg
Скандал или партенка? Син ли е ергенът Алекс на Стойчо Младенов или е негов двойник?

Бивша любовница на авер на селекционера се свърза с редакцията за да обяви продуцентите на риалитито в лъжа

“Как не ги е срам да лъжат толкова нагло? Защо крият, че “Ергенът” Александър Младенов е син на Стойчо Младенов? Той не е на 28, а на 41 години и няма три сестри, а брат футболист”. Това заяви пред наш журналист пожелала анонимност дама, чиито изявления пазим в редакцията. Тя не пожела да си каже името, но изтъкна, че е бивша интимна приятелка на футболен треньор и по тази линия била близка със семейството на Младенов-старши.

 

По думите й, в предаването “Ергенът” е не някой друг, а синът на селекционера - Александър Стойчев Младенов, който нагло мами зрителите за възрастта, семейното си положение и крие известния си баща. Тя призова да направим бърза справка в интернет за да се уверим, че не ни подвежда.

 

Събеседничката ни припомни и семейната драма с наследника на Стойчо - преди няколко години синът му Александър е бил женен и от брака му се ражда дъщеричка, но след раздяла с майката, той отвлича малкото момиченце в опит да спечели битката за родителските права.

 

Проверка в мрежата наистина показва, че между сина на футболния треньор и новия ерген съществува удивителна визуална прилика - и двамата са светлокоси, синеоки и имат много идентични физиономии, а на всичко отгоре носят царственото име Александър. Единствената разлика е във възрастта на левентите, а лицето на настоящия риалити герой изглежда една идея по-детинско, закръглено и сочно в сравнение с едноименния си батко, чийто профил е доста по-остър и изсечен, а брадичката - четвъртита и масивна. Естествено, със средствата на пластичната хирургия и дерматологията човек лесно може да се трансформира и подмлади, особено ако му предстои да влезе в роля, но на този етап разликите са повече от сходствата.

 

Майките на двамата Александровци също изглеждат напълно различни жени. Докато съпругата на Стойчо Младенов е руса, то дамата, която продуцентите ни представят за майка на “Ергенът” е тъмнокоса и с по-различно телосложение. Разбира се, няма как да не отчетем фактът, че през годините футболната съпруга е възможно да е преживяла редица визуални трансформации, но все пак една снимка говори повече от хиляди думи.

 

В опит да потвърдим или отречем казаното от нашата читателка, екипът ни се свърза с младо семейство, в чиято компания до неотдавна се е движил най-новият ерген. Според тях, този Алекс, за чието сърце ще се борят дузина жадни за слава силиконки, няма дете. Имал е сериозна приятелка, която е блестяла с ум и харизма, но двамата се разделили поради несходство в характерите. Близките му недоумяват как е възможно толкова начетен и перспективен младеж да се съгласи да участва в подобен евтин телевизионен резил и му стискат палци участието в риалитито да не се отрази на иначе блестящата му репутация на млад и успешен предприемач.

Източник: crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.