Шок! Внезапно си отиде легендарен бизнесмен от Благоевград

Инфаркт покоси Георги Тозев

https://crimes.bg/vodeshha-tema/shok-vnezapno-si-otide-legendaren-biznesmen-ot-blagoevgrad-3/135603 Crimes.bg
Шок! Внезапно си отиде легендарен бизнесмен от Благоевград

Инфаркт покоси Георги Тозев

Благоевград е в шок. Внезапно си отиде бизнесменът Георги Тозев. Той е бил покосен от инфаркт.

Тозев е починал снощи в съня си.

 

49-годишният бизнесмен, който е един от собствениците на МОЛ "Ларго", не е имал заболявания, които да доведат до фаталния му край. Вчера е бил с приятели, прибрал се и през нощта е издъхнал. Близките му го открили тази сутрин мъртъв.

Опелото му ще се проведе днес в храма в квартал Струмско, а тленните му останки бяха положени в Новите гробища в Благоевград.

 

Екипът ни поднася искрените си съболезнования на близките на Георги Тозев!

 

Поклон пред паметта му!

 

Източник: standartnews.com

2 Коментара

Telkom University

1 week before

Nice for information <a href="http://m.shopinannarbor.com/redirect.aspx?url=https://dif.telkomuniversity.ac.id/fungsi-dns-dalam-jaringan-komputer-yang-jarang-diketahui-pengguna-komputer/">URL</a> <a href="http://www.kubved.ru/bitrix/rk.php?id=93&site_id=s1&event1=banner&event2=click&event3=1+/+[93]+[right_bottom_bottom_1_180]+%D0%BF%D0%B8%D0%B2%D0%BE+%D1%81%D0%BE%D1%87%D0%B8+2017&goto=https://it.telkomuniversity.ac.id/pengertian-dan-fungsi-amplifier/">URL</a> <a href="http://animestyle.jp/?wptouch_switch=desktop&redirect=https://it.telkomuniversity.ac.id/jaringan-komputer-menjelajahi-jenis-jenisnya-dan-fungsinya/">URL</a>

Коментирай

Пенка

1 week before

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe=---- https://shorter.me/keto

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.