Шок: Полицай за 20 лв преби дете и го завърза за оградата на гробищата

https://crimes.bg/vodeshha-tema/shok-policay-za-20-lv-prebi-dete-i-go-zavarza-za-ogradata-na-grobishtata/27436 Crimes.bg
Шок: Полицай за 20 лв преби дете и го завърза за оградата на гробищата

За шокиращ инцидент разказаха свидетели на случилото се. Местен полицай от котелското село Тича е набил, отвлякъл и заключил с белезници дете за оградата на местните гробища.


Историята, като от филм от дивия запад се е разиграла само преди няколко дни.


В основната на конфликта стоят 20 лв, за които друго момче от селото му се оплакало, че му ги дължи пострадалото дете.


Шокиращо е, че след като полицаят заключил със служебните белезници за оградата момчето му казал, че ще остане цяла нощ там, докато му свърши дежурството.


Детето успяло да се освободи и да потърси помощ в селото. То било със следи от физическо насилие и още с белезниците на ръцете, като дори и с част от оградата, която отскубнало от гробищата.


Родителите са подали жалби за случилото се до МВР и до прокуратурата, но изпитват притеснение, че само защото е полицай ще избегне наказанието и всичко може да бъде потулено. Според неофициална информация униформеният вече няколко пъти се опитал да им окаже натиск, за да оттеглят подадените сигнали.


Жители на селото, които пожелаха да останат анонимни заявиха, че това не е първият случай и полицаят от години деребейства там.


Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.