Сега му е времето:Ретрограден Юпитер ни носи пълни джобове!

https://crimes.bg/vodeshha-tema/sega-mu-e-vremetoretrograden-yupiter-ni-nosi-palni-dzhobove/28711 Crimes.bg
Сега му е времето:Ретрограден Юпитер ни носи пълни джобове!

Юпитер е най-голямата планета в Слънчевата система

Планетата на късмета вече се движи назад в Козирог.Това се случва от 14 май до 13 септември.

 „Големият благодетел“ са наричали планетата нашите предци. Те са го почитали, защото е носел късмет, освен това е бил свързван с духовността.В астрологията Юпитер разширява и увеличава, прави нещата по-продуктивни и доходни, придава чувство на увереност в собствените сили, въодушевява с дух на надежда и оптимизъм.

Юпитер става ретрограден всяка година за период от около четири месеца. През тази година това се случи на 14 май в Козирог и ще продължи до 13 септември.


 

Ретрограден Юпитер в Козирог акцентира върху темата за финансите, защото тази планета се свързва с големите пари и властта, които те дават.

 

Времето е подходящо да анализирате и преоцените своите финансови и кариерни планове.

 

Освен това Козирог е свързан с кариерата и бизнеса, затова ще усетите, че нараства вашата амбициозност и стремеж да се изкачвате нагоре по кариерната стълбица.Когато Юпитер е ретрограден, е добре да обърнете внимание на личностното си развитие. Възможно е да откриете фалш в себе си или в другите.

 

Опитайте да определите как именно изневерявате на истинската си същност, възможно е да играете несвойствени за вас роли.

 

Юпитер е духовна планета и ретроградният период не е подходящ за начало на дейност, която има ярко изразени материални цели, пише Еdna.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.