Съдът реши окончателно съдбата на шеф Андре Токев

https://crimes.bg/vodeshha-tema/sadat-reshi-okonchatelno-sadbata-na-shef-andre-tokev/28285 Crimes.bg
Съдът реши окончателно съдбата на шеф Андре Токев

Припомняме, че предсрочното освобождаване на шеф Андре Токев предизвика бурно обществено недоволство, още повече пък на фона на кървавото меле, сътворено от Георги Семерджиев, при което издъхнаха две невинни жени.


Преди броени дни стана ясно, че шеф Андре Токев няма да излезе на свобода предсрочно, както бе обявено малко преди това.



Причината за това бе, че в Софийски градски съд е постъпила жалба от администрацията на столичния затвор срещу решението им шеф Андре Токев да бъде предсрочно освободен.

По този начин материалите по делото бяха изпратени към Апелативния съд.


Магистратите обаче подчертаха, че с поведението си в затвора известният готвач е доказал, че си е взел поука от случилото се и е полезен за обществото. Освен това от там подчертават, че той така или иначе вече е излежал над половината от наказанието, което му бе наложено.


Софийският апелативен съд посочва, че определението е окончателно.


Шумът, който се вдигна около обявеното предсрочно освобождаване на шеф Андре Токев не бе само на фона на кървавото меле, сътворено от Семерджиев, а и заради това, че готвачът е хващан и друг път в подобна издънка.


Обществото обаче се възмути не толкова от двумесечната амнистия, колкото от факта, че съдът разпореди шофьорската книжка да му бъде върната. Припомняме, че при положение, че е осъден два пъти за шофиране в нетрезво състояние, минималният срок е поне две години, отбелязва Уикенд.

В този ред на мисли хората се запитаха чия ще бъде отговорността, ако и Токев сътвори меле като на Семерджиев.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.