Репотер разкри бизнес с убийства, поръчкови побои и проституция в столични хостели

https://crimes.bg/vodeshha-tema/repoter-razkri-biznes-s-ubiystva-porachkovi-poboi-i-prostituciya-v-stolichni-hosteli/30560 Crimes.bg
Репотер разкри бизнес с убийства, поръчкови побои и проституция в столични хостели

Репортер под прикритие разкри за Нова телевизия бизнес с проституция, сводничество, поръчкови убийства и побои, който се върти в центъра на София, около хостели, населявани основно от имигранти.Мъжът се появи в студиото на сутрешния блок с маска на лицето, тъй като уточни, че е получил заплахи за живота си,Той обяви, че е дал всичко от себе си, за да помогне на пострадалите от престъпния свят. Разказа историята на момиче, вкарано в бизнеса с проституция  на 11-годишна възраст, което работи единствено, за да избяга от родителите си, които го малтретират. След като започва да се занимава с проституция се оказва замесена в схеми със сводници.Репортерът заяви, че е успял да заснеме и предложения за поръчкови убийства, но получил заплахи за живота си в случай, че материалът бъде излъчен.Анонимният коментира, че очаква да получи защита от държавата и да остане жив, след като материалът бъде излъчен. Изяви и готовност да продължи с разследването за разобличаване на престъпниците.Собственикът на хостела също бил заплашен, тъй като допуснал човека под прикритие до себе си.Материалът е публикуван в секция "Криминални новини"

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.