Пожар в „Овча купел“ изправи на крака пожарна и полиция! Жена е пострадала!

https://crimes.bg/vodeshha-tema/pozhar-v-ovcha-kupel-izpravi-na-kraka-pozharna-i-policiya-zhena-e-postradala/30784 Crimes.bg
Пожар в „Овча купел“ изправи на крака пожарна и полиция! Жена е пострадала!

Пожари в София и околносттаДнес в 12:30 и 13:00 часа са станали два тежки инцидента. Пожари са избухнали в Долни Лозен и столичен квартал.Около 12:30 часа е подаден сигнал за избухнал пожар на триетажна жилищна сграда в Долни Лозен. Пламнала е горната част на къщата, която се намира доста близо до кметството.На мястото са пристигнали пожарникари и полиция. Към този час няма данни за пострадали хора. Другият инцидент е станал в квартал „Овча купел” в столицата. Избухнал е пожар на 5-тия етаж на жилищна сграда.Снимката е илюстративнаПострадала е една жена. Причините за инцидента са късо съединение в инсталацията. На мястото се намират огнеборци, които потушават пламъците, пишат от blitz.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.