Пътят на успеха – българин е сред най-добрите финансови консултанти в Европа

https://crimes.bg/vodeshha-tema/patyat-na-uspeha-balgarin-e-sred-nay-dobrite-finansovi-konsultanti-v-evropa/37907 Crimes.bg
Пътят на успеха – българин е сред най-добрите финансови консултанти в Европа

 

Само на 22 Ивайло Николов получава петцифрен бонус за работата си

Млад българин е сред най-уважаваните специалисти по финансови инвестиции и шеф на балканското подразделение на една от най-големите институции в сектора. Ивайло Николов отговаря за офисите на компанията в Гърция и Румъния, като притежава дялове от бизнеса в сферата на финансите в Танзания, Гърция и България.

Кариерата на предприемчивия нашенец започва, когато той е на крехката 18-годишна възраст. Става част от Salesman, а на 22 години получава пълно доверие от шефовете си и е назначен за управител на офисите им в Гърция.

Благодарение на изключително развития си бизнес нюх и уникален подход в работата с клиенти, Ивайло жъне многобройни успехи. Следващ етап от кариерата му е директор на гръцкия клон на Глобал Маркетс, където  получава и първия петцифрен бонус в кариерата си.

След като южната ни съседка е разтърсена от тежката финансова криза, Ивайло осъзнава, че условията не са подходящи за инвестиции там и приема ново предложение, като оглявява централата на компанията в Танзания.

Със стабилизирането на гръцката икономика, финансистът отново се установява в Атина и с днешна дата управлява парите на десетки фирми и компании на територията на България, Гърция, Румъния и Танзания.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.