Пак пуснаха Крокодила на свобода. Той към съдиите: Вие сте затънали в помия

https://crimes.bg/vodeshha-tema/pak-pusnaha-krokodila-na-svoboda-toy-kam-sadiite-vie-ste-zatanali-v-pomiya/30821 Crimes.bg
Пак пуснаха Крокодила на свобода. Той към съдиите: Вие сте затънали в помия

Известният магистрален бандит Емил Милев-Крокодила бе освободен без никаква мярка днес. Малко преди да го пуснат, той бе доста груб към съдията. Според зам.-председателската на Апелативния спецнаказателен съд Петя Колева няма достатъчно доказателства, които да потвърдят обоснованото предположение, че е участвал в грабежа на 200 000 лв. от клона на ОББ в Студентски град през април миналата година.Самият Милев не поиска от съда да го пусне. "Защото виждам в каква помия сте затънали", заяви той пред съдиите. Крокодила каза, че по време на обира е бил в Гент, Белгия, и дори даде телефон на своя приятел Ангел, където е живял две седмици през април.Милев е в ареста след показанията на свидетеля Николай Генов, според когото Крокодила е участвал в обира. Той разпознал Милев по начина, по който държи пистолета, а Мартин Антов - по начина, по който удря. "Това ми прилича на английски виц", коментира преди съдиите Емил Милев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.