НОВИНА: Кирил Петков с 12 охранители, бил „мишена на Путин“

https://crimes.bg/vodeshha-tema/novina-kiril-petkov-s-12-ohraniteli-bil-mishena-na-putin-3/115047 Crimes.bg
НОВИНА: Кирил Петков с 12 охранители, бил „мишена на Путин“

Бившият премиер Кирил Петков и съпредседател на пропадащата „Продължаваме промяната“ се е обградил с 12 охранители. Сваленият с вот на недоверие министър-председател явно си е повярвал, че е „мишена на Путин“ и е взел превантивни мерки с дузина бодигардове, които се движат с два джипа плътно до Кирчо.

От пресцентъра на партията, провалила надеждите на милиони българи за промяна, признаха вчера, че Кирил Петков, станал премиер в разрез с Конституцията поради двойното си българско и канадско гражданство, е получил охрана от НСО, но тактично не споменаха, че става дума за внушителните 12 „гардероба“.

По отношение на появилата се информация, че НСО охраняват и другия лидер в мерзката коалицията ПП-ДБ Христо Иванов – от партията „Да, България“ отрекоха и посочиха, че бившият правосъден министър във второто правителство на Бойко Борисов не ползва охрана.

От Национална служба за охрана не разкриват кои са охраняваните нови петима политици с мотив, че е това е класифицирана информация.

Но пък стана ясно, че охраната на тези лица е назначена преди дни заради заплахи, идващи от служби, „свързвани с Русия“.

Източник: narod.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.