Метлата продължава! Още трима шефове на МВР са аут

В Благоевград поста поема Даниел Димитров, досегашен началник на териториалното звено на ГДБОП в Кюстендил

https://crimes.bg/vodeshha-tema/metlata-prodalzhava-oshte-trima-shefove-na-mvr-sa-aut-3/114676 Crimes.bg
Метлата продължава! Още трима шефове на МВР са аут

В Благоевград поста поема Даниел Димитров, досегашен началник на териториалното звено на ГДБОП в Кюстендил

Със заповеди на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов са назначени нови директори на областните дирекции на МВР в Благоевград, Пазарджик и Пловдив.

Министърът лично представи Георги Чергов, досегашен ръководител на Междуведомствения координационен център за противодействие на контрабандата и контрол на движението на рискови стоки и товари пред състава на ОДМВР-Пловдив.

В Благоевград поста поема Даниел Димитров, досегашен началник на териториалното звено на ГДБОП в Кюстендил. Той беше представен от заместник-министър Кирил Ценкин.

В ОДМВР - Пазарджик заместник-министър Стоян Темелакиев представи Даниел Луков, досегашен началник на отдел в Главната дирекция за борба с организираната престъпност.

Кадровите промени са предприети с оглед ефективното изпълнение на приоритетите в дейността на МВР по линия на пътната безопасност, противодействие на престъпността в малките населени места, трафика и разпространението на наркотици, мигрантския натиск, както и на базата на анализ на резултатите на дирекциите до момента.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.